Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis

Retourvoorwaarden

- De kosten voor het retour sturen van artikelen zijn voor eigen rekening.

- Sale items kunnen niet terug gestuurd worden, je krijgt dus geen geld terug.

- Wij nemen artikelen met make-up of deo vlekken niet retour.

- De artikelen moeten in originele staat retour worden gestuurd, met kaartje verpakking enz.

- Wij geven geen garantie op knopen ritsen en het wassen van kleding. 

- Sieraden: Kunnen niet retour.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@bybrittfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met webshop@bybrittfashion.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Niet tevreden over je aankoop?

Als je een artikel online hebt besteld kun je het ook retouren in de winkel.

 

Pak je pakketje goed.

Vermeld ons adres op het pakketje:

By Britt Fashion

Ootmarsumsestraat 13 B

7591 EM Denekamp